Sjarlot van Veen

Mijn ervaringen als kind met een nomade achtig bestaan lieten mij op jonge leeftijd het onbalans in de wereld zien. Ik merkte dat veel mensen afgesneden waren van hun gevoel, de natuur en van het liefdesveld waarin wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Het werd mijn missie om licht en liefde te schijnen op wat gezien wil worden in de wereld en mensen het prachtige helende liefdes veld te laten ervaren.

Met massage, Reiki en sins een tijdje ook kundalini energie neem ik je mee op een innerlijke reis waar bewustwording, heling en transformatie mogelijk is.

Zo’n anderhalf jaar geleden bracht een krachtige kundalini ervaring mijn persoonlijke pad van innerlijke groei in een enorme stroomversnelling. Dankzij deze ervaring vielen vele puzzelstukjes over mijn leven en mijn zielspad op hun plek. Ik wist dat ik iets heel essentieels had ervaren en wilde dat met anderen delen. Na wat onderzoek en voorbereiding deed ik de training bij Anja.

Mijn fijngevoeligheid helpt mij goed af te stemmen en mij te verbinden met de energie van de ander. Wat ik vaak van mensen terug hoor is dat ze zich veilig, geliefd en gezien voelen en zie dit als de basis voor overgave. Mijn handen praten met je lichaam om de kundalini energie vrijer te laten stromen. Via de astrale wereld krijg ik boodschappen door die je kunnen helpen bewuster te worden van wat gezien en gevoeld wil worden.

Specialisaties:
Lichaamsgericht, Trauma release, Multi-dimensionaliteit, Reiki, Massage, Bodywork, Medium/Channel, Energetische therapie, Lichttaal
 
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Amsterdam (NH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
September 2022

× Kan ik je helpen?