Jamilla Boyer

Door mijn eigen transformatieproces ben ik mijzelf gaan ontwikkelen op het gebied van massage en energiewerk. Ik word erg blij van het mogen delen van alle processen die ikzelf heb doorlopen door middel van lichaamswerk; massage, kundalini sessies en yoga. Mijn missie is mensen zelf laten ondervinden wat hun eigen kracht is.

Mijn massages zijn gebaseerd op intuïtief invoelen waar in het lichaam stagnaties bevinden. Door middel van acupressuur en energiewerk ga ik dieper in de triggerpoints om zo blokkades aan het licht te brengen en voor zo ver het kan/mag af te voeren. Via mijn lichaam word ik een kanaal en gebruik tijdens de Kundalini sessies vaak mijn stem met helende vibraties en tonen om meer bewustzijn en energie op te wekken. Hetgeen wat mij uniek maakt is dat ik goed kan invoelen waar in het lichaam/systeem blokkades zitten en deze op een multidimensionale manier los te maken. Ik werk diep in op de spieren en het bindweefsel maar ook tegelijkertijd energetisch en als kanaal.

Mijn hart wordt blij van bij te mogen dragen aan meer heelwording en integratie van de ziel in de mens. Dat is in mijn ogen wat de wereld nodig heeft.

Specialisaties:
Lichaamsgericht, Massage, Beauty
Boek een sessie of vraag  meer informatie aan
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Amsterdam (NH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
Mei 2022

× Kan ik je helpen?