Leer zuiver en veilig werken met Kundalini energie in jezelf en anderen.

Jij moet bereid zijn in je eigen spiegel te kijken en niet dienende patronen durven aangaan.
Dit pad is voor moedige mensen, die met zeer krachtige energie willen werken voor transformatie, heling en het herinneren van de Bron van het bestaan.

Ben jij (holistisch) coach, energiewerker, lichaams gericht therapeut, bodyworker of tantrica?
Of wellicht voel je dat jij jouw Soul Purpose wilt gaan leven en roept de kundalini jou.

Kundalini Flow Online introductiecursus

Start met de online introductiecursus als je je wilt verdiepen in Kundalini energie en practices wilt ontvangen die je voorbereiden op de Kundalini Flow. Als je de Kundalini Flow Facilitator opleiding gaat volgen is deze online training inbegrepen.

Kundalini Flow Facilitator opleiding

In de Kundalini Flow Facilitator basis opleiding leer je Kundalini Activatie sessies faciliteren zowel individueel als in groepssetting. Jij ontvangt een initiatie waardoor je de kundalini energie vanuit zuiverheid helpt activeren in jezelf en anderen. Ook ondersteunt de training jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, en kunnen verborgen bronnen en vergeten weten geactiveerd worden.

Kundalini Tantra Massage Opleiding

Tijdens de Kundalini & Tantra massage opleiding leer je het lichaam te openen voor orgastische energie die vrij kan stromen via de kundalini kanalen. Dit kan diepe heling geven en het pad naar Heilige Seksualiteit openen. 

Cosmic Ankh Healing – basis opleiding

Tijdens de Kundalini & Ankh vervolg opleiding leer je gericht met de Ankh (kosmische sleutel) werken om blokkades te helpen oplossen, levensenerergie te bevrijden en verder te openen naar kosmische energieën. 

× Kan ik je helpen?