Over Anja Janssen

Oprichter van Kundalini NL en Kundalini Alchemist met diepe liefde voor het pad van Kundalini Awakening.

“Anja is een echte ‘licht spiegelaar’ die de reis naar afstemming met je Zielsmissie kan versnellen.”

“Anja Janssen heeft het Goddelijke talent om je veilig te laten voelen en je te laten overgeven aan haar levensenergie opwekkende behandelingen. Ze hielp mijn zelfvertrouwen enorm te versterken.”

Mijn missie is dat mensen het leven en alle wezens eren op het puurste niveau en zich laten leiden door hun innerlijk kompas om te leren, heelheid te ervaren en sterk afgestemd te handelen voor planetaire groei in bewustzijn. Het ontwaken van de Kundalini energie is voor mij de ultieme snelweg naar bewustzijnsverruiming, een open hart en een stromend lijf vol energie.

ANJA’S VERHAAL

Meer dan 20 jaar geleden begon mijn spirituele ontwikkeling met een Vipassana cursus in India. Ik was altijd al gefascineerd door het mystieke en toen ik mij diep in de leer en practice van Tantra stortte maakte ik een enorme versnelling door op het gebied van energie voelen stromen. Van totaal niks voelen aan energie stromingen in mijn eigen lichaam -laat staan in dat van een ander- tot super invoelend in mezelf, anderen en alles om me heen. Het mysterie van energie en het Quantum veld houdt me nog dagelijks bezig.

Ik voel dat ik op dit moment op aarde ben om het voorbeeld te leven van wat mogelijk is, en balans te helpen herstellen. Vooral op het gebied van een leven leiden vanuit je essentie, wie je werkelijk bent voorbij alle (maatschappelijke en ouderlijke) programmeringen. Ik geloof namelijk ten diepste dat we allemaal onze eigen realiteit creëren en dat de enige die jou tegenhoudt om volledig te zijn wie je wilt zijn jij zelf bent! De mogelijkheden zijn namelijk oneindig.

Mijn uitdaging is om de grenzen van wat ik denk dat mogelijk is continue op te rekken en in het veld van de oneindige mogelijkheden te spelen. En geloof mij, hiervoor ga ik regelmatig zelf ook door diepe loslaat processen heen! Het blijft namelijk een continu spel om in alignment te blijven leven. Het wordt wel ietsje makkelijker en het gaat ook steeds sneller. Maar het is niet persé minder pijnlijk…

Wat ik het allerliefste doe is spelen met energie op allerlei manieren waaronder dansen, seksuele (Kundalini) energie laten stromen en één met de natuur zijn.

Ik leer en maak mij dingen namelijk eigen door te spelen met wat ik op mijn pad tegenkom. Wat ik deel komt dan ook 100% uit eigen ervaring. Het mooie is dat ik (een totaal subjectief) filter toepas op wát ik deel en hierbij kijk naar wat ik (én mijn klanten) als het meest effectief heb ervaren.

Laden...
× Kan ik je helpen?