Margarita Phil

Mijn naam is Margarita en ik ben moeder, oma en heb een achtergrond in de geboortezorg en de pedagogiek.

Toen ik voor het eerst een Kundalini activatie ontving, voelde ik een enorme roep om er zelf ook mee te gaan verbinden. Ik voelde dat ik een stukje van mijzelf had teruggevonden waarvan ik lang verwijderd was. Ik kan mijzelf aardig als een onzeker persoon omschrijven maar als ik mij verbind en/of werk met Kundalini energie voelt dat zò als een onderdeel van mij dat ik niets meer merk van dat onzekere stukje in mij. Dit voelt echt als “thuis”! Ik wil niets liever dan het heerlijke gevoel van de Kundalini energie delen met jou en met de rest van de wereld. Ik voel dat de wereld hier klaar voor is en het ook nodig heeft.

Naast de Kundalini Flow opleiding heb ik ook de Kundalini Reiki opleiding gedaan. Hierbij combineer ik de Kundalini energie met Reiki; het werken met de universele levenskracht die een helende, versterkende en transformerende kracht heeft. Hierbij kan ik gebruik maken van de helende technieken als: Geboorte-Trauma Reiki, Locatie Reiki, Vorige Levens Reiki, DNA Reiki, Kristal Reiki en Diamant Reiki.

De lieve mensen die ik al een Kundalini activatie heb mogen geven zeggen in hun feedback dat ze zich veilig, vertrouwd en comfortabel bij mij voelde, ze vinden dat ik rust en warmte uitstraal en een zorgzame energie heb. Ik kwam duidelijk op hen over en als een serieuze beoefenaar met een natuurlijke flow. Naast dat ik deze feedback natuurlijk heel fijn vind om te lezen kan ik mij er ook in herkennen omdat dit ook echt precies is wat ik heel graag wil overbrengen.

Je bent heel erg welkom om ook de Kundalini energie te voelen stromen bij mij in Amstelveen. Dit kan in een privé sessie of in een groep. Maandelijks faciliteer ik met nog een andere hele fijne facilitator een groepssessie. Een eigen groep samenstellen is ook bespreekbaar.

Specialisaties:
Multi-dimensionaliteit, Reiki, Lichttaal
 
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Amstelveen (NH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
September 2022

× Kan ik je helpen?