Simone van der Steen

Na vele gebeurtenissen in mijn leven begon in 2015 mijn reis naar heling. Ik vond deze heling in plant medicijnen, helende kikkers en kundalini-activaties. Vandaag de dag ben ik nog steeds dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Het ging namelijk zo slecht met mij dat ik niet meer wilde leven. Door de vele gebeurtenissen in mijn leven, zoals drugsgebruik, seksueel misbruik, burn-outklachten, depressies en een eetstoornis, voelde ik het leven niet meer.

Na deze intense periode van transformatie voelde ik het leven weer stromen en wist ik dat ik met mijn kennis mensen mag gaan helpen die vastlopen in hun leven. Het voelt als mijn missie om mensen weer terug te brengen naar hun ware essentie en hen te begeleiden in hun helingsproces. Ik word ontzettend blij wanneer mensen ontdekken wat dit prachtige werk voor hen kan betekenen.

Mijn cliënten geven vaak terug dat ik oordeelloos, luisterend, liefdevol, professioneel en zorgzaam te werk ga. Men voelt zich snel veilig, vertrouwd en gedragen. Ik ontvang je met open armen om samen een stukje mee te wandelen op jouw levenspad. Ik bied één-op-één kundalini-activaties aan, duo-kundalini-sessies en groepssessies in kleine setting van maximaal drie personen. Daarnaast faciliteer ik samen met een collega grotere groepssessies op verschillende locaties.

Specialisaties

Lichaamsgericht, Trauma release, Multi-dimensionaliteit, Life coaching, Zielsmissie werk, Innerlijk kind werk, Chakra therapie, Energetische therapie, Sierraad ontwerpster gespecialiseerd in hout (de liaan, de slingerplant van de ziel), Ervaringsdeskundige, Intuïtief, Empatisch, Healer, Helder voelend, Spaceholder

Boek een sessie of neem contact op voor meer informatie
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Wat is je intentie voor een sessie? *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie
Sint-Oedenrode (NB)

Certificaten bij KNL
Kundalini Flow Facilitator 
Cosmic Ankh Healing – basis opleiding

Gecertificeerd sinds:
November 2023
Juni 2024

× Kan ik je helpen?