Ymke van Gurp

“Met een sterke intuïtie en haar vrouwelijke aanwezigheid creëert ze liefdevolle heilige ruimtes waar je je veilig, gezien, gevoed en vastgehouden voelt.”

Fijn je zo eerst al hier even te mogen ontmoeten, mijn naam is Ymke, gepassioneerd tantra teacher, energetisch lichaamswerker en in opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut.

Mijn hart gaat open voor het ontmoeten van jouw pure echtheid hoe die er ook maar uit ziet. Weet dat je welkom bent precies zoals je bent. De waarheid van het moment eren voorbij de woorden is de taal waarin we veelal leven en waarin jouw transformatie mag ontvouwen.

Magie noem ik het ook wel om zo dichtbij de stukken te mogen meevoelen en helpen openen in hogere frequentie velden. Kundalini laten stromen en (weer) volop JA zeggen tegen het leven combineer ik graag met bodywork zoals Tantramassage, Heilige sexualiteit, Dearmouring of Shibari (touw).

Ik ontmoet je graag om je diepste thuis te herinneren in mijn praktijk Intimacy Alchemy in Groningen voor individuele en duo sessies, workshops, opleidingsdagen en cursussen. Of op een van mijn meerdaagse retraites in het land.

Kundalini Nederland is absoluut ook een thuis voor mij.Heerlijk om in 2023 Anja te hebben mogen assisteren in de opleiding ‘Kundalini Tantra Massage’ en in de zomer van 2024 een deel van de opleidingsdagen in ‘Kundalinibodywork XL’ serie samen met Anja te hebben gegeven.

Specialisaties:

Lichaamsgericht, Trauma release, Multi-dimensionaliteit, Innerlijk kind werk, Reiki, Tantra, Non-dualiteit, Massage, Bodywork, Shibari, Dearmouring, Heilige sexualiteit, Lichaamsgerichte Psychotherapie, Integral Pelvic Therapist

Boek een sessie of neem contact op voor meer informatie
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Groningen (GR)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator (2022)
Kundalini Tantra Massage opleiding (2023)
Cosmic Ankh Healing – basis opleiding (2024)

Gecertificeerd sinds:
December 2022

× Kan ik je helpen?