Janneke van de Camp

Tijdens mijn eigen transformatieproces heb ik veel lichamelijke, psychische en emotionele klachten en trauma’s geheeld en ben ik mij gaan ontwikkelen op het gebied van massages, healings, kundalini activaties en ander energiewerk.

Mijn handen zijn zeer krachtig en helend, vaak voelt mijn lichaam precies aan waar iemand behandeling nodig heeft zowel op lichamelijk, psychisch als emotioneel vlak. Ik zie het als mijn missie om anderen op deze vlakken te helen en te transformeren.

Door de energetische behandelingen die ik geef worden blokkades aan het licht gebracht die je mag loslaten zodat je beter in je kracht komt te staan. Ik werk door de diepere lagen van de huid heen en behandel je hele lichaam als ook je energetisch veld.

Je energieën gaan weer in de juiste banen stromen waardoor je ontspanning ervaart; zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten die gepaard gaan met angst, spanning of stress worden gereduceerd of verdwijnen. Je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en je krijgt een diepere verbinding met jezelf. Er worden steeds meer laagjes afgepeld waardoor jij steeds meer wordt wie je vanuit essentie bent.

Met mijn behandelingen richt ik me tevens tot kinderen en volwassenen met ernstige ziektebeelden die gepaard gaan met enorme stress, angst en burn-out gerelateerde klachten.

Ik ben enorm dankbaar dat ik de mensen die bij mij terecht komen heling kan bieden op allerlei vlakken. Mijn behandeling geeft jou precies dat wat jij op dat moment het meest nodig hebt!

Specialisaties

Lichaamsgericht, Trauma release, Reiki, Life coaching, Zielsmissie werk, Massage, Energetische therapie, Hoogsensitief, Heldervoelend, Intuïtief, Empatisch, Lymfebehandeling, Coaching

Boek een sessie of neem contact op voor meer informatie
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Megen (NB)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator 

Gecertificeerd sinds:
November 2023

× Kan ik je helpen?