Kundalini Flow Opleiding

Event details

  • 15-05-2023 10:30 to 18-05-2023 16:30
  • Anja Janssen

Contact event manager

Book your tickets

Geen producten in de winkelwagen.

Back Checkout
Thank you Kindly

Kundalini Flow Facilitator basisopleiding

15-05-2023 10:30 to 18-05-2023 16:30
15/05/2023

000000

Anja Janssen

Organizer's other events
Data

✔️ 15 t/m 18 mei 2023

In de Kundalini Flow Facilitator basisopleiding leer je Kundalini Activatie sessies faciliteren zowel individueel als in groepssetting.

Je ontvangt een initiatie waardoor je de kundalini energie vanuit zuiverheid helpt activeren in jezelf en anderen. Ook ondersteunt de training jou bij het oplossen van blokkades die je levensenergie beperken, en kunnen verborgen bronnen en vergeten weten geactiveerd worden.

Locatie

De prachtige retraite locatie in een bosrijke omgeving is een stijlvol gerenoveerde boerderij in Zelhem (Achterhoek) waar wij alle privacy en ruimte hebben om te verblijven.
De eerste 9 aanmeldingen kunnen kiezen voor een privé kamertje. Overige slaapplekken zijn beschikbaar op de ruime vide (waar je een eigen space kunt creëeren) of in een ingerichte Bell tent. In de avond is er vrije tijd (na 20u geen proogramma) en kunnen we genieten van de buiten sauna.

Wat leer je? 

✔️ Jezelf als kanaal openstellen om met Kundalini energie te werken
✔️ Opwekken en verdiepen van de Kundalini energie flow
✔️ Mensen helpen herinneren aan hun heelheid
✔️ Dieper voelen van en werken met energie
✔️ Mensen door blokkades heen helpen
✔️ Bronverbinding helpen herstellen
✔️ Een veilige setting voor sessies creëren
✔️ Je eigen overgave vergroten en anderen hierin ondersteunen
✔️ Verschillende technieken om dieper in het lichaam te zakken
✔️ Clearing technieken
✔️ Chakra balancing
✔️ Wat multi-dimensionaliteit is en hoe hiermee te werken

Tijdens de training ga jij met je eigen energie én die van je mede deelnemers aan de slag. Ook ga je practice sessies buiten de training om doen die we evalueren. Je persoonlijke proces is hierbij minstens zo belangrijk als het begeleiden van anderen.

De allerhoogste frequenties van licht en liefde begeleiden ons (in energie) op dit pad van heling, transformatie en zelf-realisatie. Ik werk veel met Isis (Divine Feminine energie) samen vanuit het tempelbewustzijn in deze opleiding. Ook Atlantis en Lemurië zijn als energiebronnen aanwezig.

Voor wie is deze opleiding bedoeld? 

Jij moet bereid zijn in je eigen spiegel te durven kijken en niet dienende patronen durven aangaan. Dit pad is voor moedige mensen, die met zeer krachtige energie willen werken voor transformatie, heling en herinneren van onze Goddelijkheid.

Ben jij (holistisch) coach, energiewerker, lichaamsgericht therapeut, bodyworker, tantrica? Of voel je dat jij jouw zielsmissie wilt gaan leven en roept de kundalini jou?

Ervaring is minder belangrijk dan de sterke roep in jezelf om vanuit jouw Soul Purpose te leven. Er is geen voorkennis nodig voor deze opleiding. 

De 3 pilaren van deze Kundalini facilitator opleiding 
  1. INITIATIE 

Na de Kundalini initiatie kan jij als krachtig kanaal werken met Kundalini energie en openen wij portalen naar innerlijk weten (herinneren).

  1. ZUIVEREN

Versneld zuiveren en helen van blokkades in jouw systeem. Door de initiatie en het ontvangen van de kundalini activaties kan er veel opgelost worden.

  1. VERANKH-EREN

Verankeren en gronden van wat er gezuiverd en geactiveerd is middels oefenen (op elkaar en anderen), opdrachten en herhaling. Ook werk ik op jou persoonlijk en op de groep als geheel voor diepe integratie en vergrendeling van de energieën.

Er zijn géén specifieke voorwaarden voor deelname. Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek zullen wij samen kijken of deze opleiding passend is voor je.


Investering € 2997,- 

excl. btw voor bedrijven

 Waaruit bestaat de opleiding? 

✔️ online Kundalini Flow introductiecursus twv €197,-
✔️ 4 trainingsdagen op retraite locatie incl. overnachtingen, maaltijden en optioneel gebruik van sauna
✔️ 9 practice sessies (thuis) + evaluatie
✔️ 1 jaar gratis toegang tot community dagen (workshops) met andere facilitators op locatie (3x per jaar)
✔️ 1 jaar online support & transmissies (10x per jaar live zoom sessie)
✔️ 1 jaar gratis adverteren met eigen pagina op het Kundalini Nederland platform

Deze opleiding geeft jou een degelijke basis om jouw Kundalini Flow Activatie sessies eigen en uniek te maken. Na afloop van de 9 practice sessies en positief evaluatiegesprek ontvang je een certificaat tot Kundalini Flow Facilitator van Kundalini Nederland.

Studie uren (bij benadering)

✔️ online → 8u
✔️ op locatie → 40u
✔️ thuis practice → 18u
✔️ evaluatiegesprek → 1u
Totaal → 67u

De thuis practice mag naar eigen tempo ingepland worden. Pas na de 9 practice sessies spreken wij een evaluatie gesprek af om de opleiding af te ronden.

× Kan ik je helpen?