CONNECT MET JOUW JUICE OF LIFE EN LAAT JEZELF STROMEN MET HERNIEUWDE LEVENSKRACHT EN VRIJHEID

Deze dag vol Egyptische energie draait om het activeren van jouw levensenergie en het zuiveren van blokkades die jouw levensstroom eventueel tegenhouden. 

Programma van de dag 

✨ Ochtend: Kundalini Flow Activatie
✨ Pauze: Heerlijke biologische vegetarische lunch
✨ Middag: Ankh behandeling & Merkaba Activatie

Tijdens beide sessies is er een levensgrote Merkaba in de zaal aanwezig waarmee wij werken en die ons ondersteund tijdens de sessies. Hieronder kan je meer lezen over wat beide sessies voor jou persoonlijk kunnen doen en de functie van de Merkaba.


Kundalini Flow Activatie

Een Kundalini Flow Activatie is een zachte maar krachtige transmissie van pure bronenergie die met jouw eigen kundalini energie resoneert. Hierdoor kan jouw lichaam spontane bewegingen gaan maken, kunnen er klanken ontstaan en kunnen onderdrukte emoties vrijkomen zoals boosheid, verdriet maar ook vreugde. Ook kan seksuele energie geactiveerd worden en via de Kundalini kanalen door het hele lichaam gaan stromen. 

Het proces van Kundalini ontwaking helpt stress, trauma en blokkades uit jouw systeem oplossen, zodat je je weer vrij, levenslustig en krachtig kunt voelen.

Gevoelens van bliss, diepe ontspanning, blijdschap en liefde zijn enkele mogelijke uitkomsten direct ná een sessie. Belangrijker is dat er tot weken ná een Kundalini Activatie shifts in jouw systeem plaatsvinden die veelal een heel positieve impact hebben op jouw dagelijks leven en Zijn.

Kundalini ontwaking is een proces van bewustwording, overgave en Zelf-realisatie. Je Kundalini energie zal niet in één keer volledig ontwaken tijdens een sessie. Meestal openen jouw kundalini kanalen gedeeltelijk en niet verder dan jij aan kan. Een Kundalini Flow Activatie is een kickstarter naar leven in alignment met jouw ware natuur. Het verbindt jou met de Bron van het bestaan.

Kundalini ontwaking kun je alleen ervaren om de impact ervan te kennen. Dit kan veilig en afgestemd op jou persoonlijk tijdens een Kundalini Flow Activatie.

Het activeren en verder openen van jouw Kundalini energie  (kundalini kanalen) is een vereiste voor de beleving van next level seksualiteit. Een Kundalini Flow Activatie kan een eerste stap zijn in deze andere manier van intimiteit beleven.

Ankh behandeling  &  Merkaba Activatie 

Tijdens deze sessie gaan wij gericht met de Ankh (kosmische sleutel) werken om blokkades te helpen oplossen, levensenerergie te bevrijden en verder te openen naar kosmische energieën. Wij zullen hierbij net zoals tijdens een Kundalini Flow Activatie als kanaal met de energie die zich aandient werken. Wat er tijdens een Kundalini Flow Activatie gebeurd is kunnen wij tijdens deze sessie dieper verankeren in jouw system. Ook kunnen wij op eigen gevoel de Ankh inzetten voor diepere begin- of eind ontspanning. 

Tijdens deze sessie wordt je geleid in een meditatie om jouw eigen Merkaba te activeren terwijl wij met de Ankh op jou werken.

Functie van de Merkaba tijdens de sessies 

Merkaba is een afgeleide term van het Hebreeuwse woord Merkabah, dat letterlijk betekent “voertuig”. Het is een spirituele constructie of energieveld, dat bestaat uit twee interpenetrerende tetrahedrons. Dit zijn driehoekige constructies, die samen een driehoekspiraal vormen. De Merkaba wordt gezien als een voertuig van spirituele energie en als een transportmiddel om door verschillende dimensies te reizen. Het is een energieveld dat door de mens kan worden gebruikt om met de spirituele wereld te communiceren. Door middel van de Merkaba kan je jezelf verbinden met God en de hogere dimensies.

Door de Merkaba te activeren, kan je je spirituele energie versterken, waardoor je in staat bent om sneller je levensdoelen ofwel je intenties te manifesteren. Tijdens de sessies werken onder andere wij met deze Merkaba om de intenties die je hebt voor deze dag krachtiger te manifesteren. 


Waarbij kan deze bijzondere dag jou ondersteunen? 
 • Je vitaler en levenslustiger voelen
 • Meer voelen – van hoofd naar hart en bekken
 • Je levensenergie voelen stromen
 • Balans in je leven vinden
 • Je Zielsmissie pad bewandelen
 • Je Bewustzijn verruimen
 • Je Energie Systeem versnelt opschonen
 • Organische Healing op celniveau
 • Je meer verbonden voelen met jezelf, anderen en alles om je heen
 • Energetisch reizen naar andere Dimensies en vorige levens, je multi-dimensionale bestaan herinneren
 • Zelfliefde op alle lagen van je Zijn ervaren
Investering €233,- 

Early bird prijs €222,- t/m 21 februari 

 Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. 

De dag vind plaats in het prachtige Helios centrum te Heerde.
De biologische vegetarische lunch is inbegrepen en met liefde en alchemie bereidt. 

Open je portaal naar Bliss en leven vanuit je hart, met oneindig veel energie om uit te putten…

Wat anderen zeggen over een Kundalini Flow Activatie:

× Kan ik je helpen?