Arjane Arjaan

Ik ben Arjane Arjaan, een levensgenieter geboren op Curaçao eind jaren 50. Ik groeide op met blote voeten op het strand tot mijn verhuizing naar Nederland vlak voor mijn vijfde verjaardag. De overgang van tropische warmte naar winterkou was schokkend.

Mijn liefde voor het strand en blote voeten is gebleven. Ik geniet van gezond eten, fijne mensen en het maken van schelp sculpturen. Na een leven vol zoektochten vond ik mijn innerlijk paradijs tijdens mijn zwangerschap.

Ik ontdekte mijn gave van “het zicht” en leerde deze in te zetten om anderen te helpen. Ik geloof in het collectieve BewustZijn en zie de huidige tijd als een periode van transformatie.

Als Lichtbrenger begeleid ik anderen om hun unieke potentieel te ontdekken en te leven. Via readings, intuïtieve opstellingen en coaching ondersteun ik mensen in hun bewustwording en persoonlijke groei.

Mijn missie is om de verborgen kleuren in ieders leven zichtbaar te maken. Ik moedig mensen aan hun eigen levensenergie te omarmen, zodat ze een authentiek bestaan kunnen leiden dat volledig resoneert met wie ze werkelijk zijn.

Specialisaties

Multi-dimensionaliteit, Innerlijk kind werk, Non-dualiteit, Life coaching, Zielsmissie werk, Soul reading, Chakra therapie, Energetische therapie

Boek een sessie of neem contact op voor meer informatie
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Haarlem (NH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator 

Gecertificeerd sinds:
Maart 2024

× Kan ik je helpen?