Anja Janssen

Oprichter van Kundalini NL en Kundalini Alchemist met diepe liefde voor het pad van Kundalini Awakening.

“Anja is een echte ‘licht spiegelaar’ die de reis naar afstemming met je Zielsmissie kan versnellen.”

Mijn missie is dat mensen het leven en alle wezens eren op het puurste niveau en zich laten leiden door hun innerlijk kompas om te leren, heelheid te ervaren en sterk afgestemd te handelen voor planetaire groei in bewustzijn. Het ontwaken van de Kundalini energie is voor mij de ultieme snelweg naar bewustzijnsverruiming, een open hart en een stromend lijf vol energie.

Ik voel dat ik op dit moment op aarde ben om het voorbeeld te leven van wat mogelijk is, en balans te helpen herstellen. Vooral op het gebied van een leven leiden vanuit je essentie, wie je werkelijk bent voorbij alle (maatschappelijke en ouderlijke) programmeringen. Ik geloof namelijk ten diepste dat we allemaal onze eigen realiteit creëren en dat de enige die jou tegenhoudt om volledig te zijn wie je wilt zijn jij zelf bent! De mogelijkheden zijn namelijk oneindig.

Specialisaties

Opleiden en inwijden van facilitators, Lichaamsgericht, Trauma release, Multi-dimensionaliteit, Tantra, Non-dualiteit, Bodywork, Life coaching, Zielsmissie werk, Innerlijk kind werk, Chakra therapie, Energetische therapie

Boek een sessie of een event
Laden...

Anja Janssen

Persoonlijke Gegevens:

Locatie
Den Haag (ZH) & Hippolytushoef (NH)

Opleider van alle trainingen bij KNL
Kundalini Flow Facilitator opleiding
Kundalini Tantra Massage opleiding
Cosmic Ankh Healing – basis opleiding

Werkt sinds 2014 met Kundalini, Tantra en energie

× Kan ik je helpen?