Community dagen

Super leuk dat je onderdeel bent of wilt worden van de community! Hieronder vind je de data van de komende Kundalini NL community dagen. Deze dagen geven we samen vorm. Ik vraag daarom ook jullie support. Als je een thema wilt verdiepen of je hebt een idee voor inbreng: laat het in de besloten Facebook groep weten. Ook als je een mooie en betaalbare locatie weet voor grote groepen hoor ik het graag! Ik organiseer 3x per jaar deze community dagen. Als er behoefte is om vaker bij elkaar te komen en jullie willen dit zelf organiseren laat het mij weten dan plaats ik de data hier op het platform en in de agenda.

Zondag 25 juni 11-17 | locatie nog niet geboekt, afhankelijk van animo
Vrijdag 1 september 11-17 | locatie nog niet geboekt, afhankelijk van animo
Donderdag 14 december 11-17 | locatie nog niet geboekt, afhankelijk van animo

Community Alignment calls

Deze Alignment calls zijn geïnspireerd op mijn Soul Purpose Alignment werk. Het idee erachter is dat we onze Alignment met onze Zielsfrequentie en missie blijven verbeteren. Zodat we meer % van de tijd in volledige afstemming met onze Ziel kunnen leven. Dit gaat over alle gebieden in ons leven, niet alleen het werk wat we uitdragen. Ook zal ik blijvende ondersteuning geven in de vorm van energie transmissies en Acivaties. Dit kunnen onder andere Kundalini Activaties zijn. Ook zijn er al mooie ideëen geboren voor inbreng vanuit de community. Hier sta ik helemaal achter!

Calls vinden plaats met Zoom.

Data
Donderdag 4 mei 11-12:30
Vrijdag 26 mei 11-12:30
Maandag 3 juli 11-12:30
Donderdag 7 september 11-12:30
Donderdag 5 oktober 11-12:30
Donderdag 2 november 11-12:30
Donderdag 7 december 11-12:30

Lid worden?

Ben je al Kundalini Flow Facilitator en wil jij toegang tot de community en het Kundalini Nederland platform? Stuur Anja dan een bericht en ontvang de code om je aan te melden.

Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Ik wil me aanmelden voor de Kundalini Nederland community
Selecteer een optie
Schrijf je bericht *
Dit is een verplicht veld
× Kan ik je helpen?