Wilma Zeegers

Mijn hart wordt dankbaar en blij wanneer ik getuige ben van de transformatie van anderen. Het mogelijk maken van iemand die vastzit in negatieve patronen en overtuigingen om weer in beweging te komen, zodat hun leven in een positieve richting kan veranderen, geeft me een stralend gevoel van vreugde en geluk.

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om te transformeren en te groeien, ongeacht waar we ons momenteel bevinden. Tijdens mijn sessies kunnen mensen enorme bewustzijnsverschuivingen ervaren. Hoewel dit soms intens kan zijn, help ik hen door hun energie af te voeren via mijn lichaam wanneer dat nodig is. Mensen ervaren mij als een zachte, heldere en aanwezige aanwezigheid die zuiver afgestemd is.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen hun beste, onvoorwaardelijke Zelf te Zijn. Ik streef ernaar dat ze vanuit hun hart leven en zichzelf volledig omarmen zoals ze van nature zijn. Op deze manier kunnen ze van binnenuit stralen en genieten van het leven met plezier en geluk. Samen kunnen we de wereld mooier maken door meer licht te laten schijnen.

Specialisaties:
Lichaamsgericht, Trauma release, Multi-dimensionaliteit, Innerlijk kind werk, Reiki, Life coaching, Non-dualiteit, Zielsmissie werk, Soul reading, Chakra therapie, Energetische therapie, Lichttaal
 
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Roermond (LB)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
September 2022

× Kan ik je helpen?