Linda van Harrevelt

Mijn levensmissie is om een zo zuiver mogelijk kanaal vanuit pure bronverbinding te kunnen zijn voor jou, om jou te laten herinneren dat je een spiritueel persoon bent op aarde, onderdeel bent van de magie! Je mag weer plezier gaan hebben in wat je doet, je mag jezelf leren zijn en vrede ervaren met zowel donkere als lichte stukken, (opnieuw)van jezelf en moeder aarde leren houden! Ik ondersteun jou op je pad en help je de weg te vinden om jezelf te ontdoen van lagen trauma’s, je vrijer te gaan voelen en je hart meer te openen zodat je weer verbinding en flow kunt ervaren en jezelf in je kracht kunt zetten.

Ik vind energietransmissies met Kundalini energie echt MAGISCH en ik word daar enorm blij van. I love it. Mij persoonlijk heeft het heel veel gebracht en ik vind het steeds weer prachtig om te zien dat een sessie voor iedereen uniek is en ieder krijgt wat hij/zij aankan.

Ik creëer een veilige setting voor jou en je komt terecht in een onvoorwaardelijk en zacht liefdesveld. Je bent zo welkom in mijn praktijk in Zwolle, ik kijk er naar uit om je te ont-moeten.

Specialisaties

Multi-dimensionaliteit, Reiki, Zielsmissie werk, Holistische Therapie, Cacao Ceremonies

Boek een sessie of neem contact op voor meer informatie
Voor en achternaam *
Dit is een verplicht veld
E-mailadres *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnumer *
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag: *
Selecteer een optie
Introduceer jezelf hier kort *
Dit is een verplicht veld
Wat is je intentie voor een sessie? *
Dit is een verplicht veld
Persoonlijke Gegevens:

Locatie
Zwolle (OV)

Certificaten bij KNL
Kundalini Flow Facilitator 

Gecertificeerd sinds:
Februari 2024

× Kan ik je helpen?