Karishma Sanchit

Een groot deel van mijn leven was mijn (seksuele) levensenergie geblokkeerd. Ik kwam erachter dat er onverwerkt seksueel trauma in mijn vrouwenlijn zat wat voelbaar was in mijn hele systeem. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek, heling kon plaatsvinden en ik voelde mijn seksuele energie stromen als nooit te voren. Ik gun het elke vrouw die denkt op slot te zitten of denkt dat ze niet kan of mag genieten van seks een nieuwe, of eigenlijk: ware beleving van de Heilige seksualiteit. Onze seksuele energie, onze levenskracht, is onschuldig. Het is onze uitdrukking van het pure en opwindende verlangen om te leven. Alles bevat deze krachtige puls.

Onze levensenergie en levendigheid ontwaakt wanneer we (seksuele) blokkades en trauma helen die opgeslagen zitten in onze baarmoeder / sacraal chakra. We herinneren, misschien voor de eerste keer in ons leven, onze natuurlijke staat van het Goddelijk wezen die we zijn: een overvloedig, orgastisch en blissful wezen.

Mijn missie gaat over het helen van vrouwenpijn in de vrouwenlijn met seksuele energie (kundalini activaties) en begeleid met liefde vrouwen naar hun ware purpose en potentie.

Specialisaties:
Lichaamsgericht, Innerlijk kind werk, Tantra, Chakra therapie, Energetische therapie, Soundhealing
 
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Barendrecht / Delft (ZH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
September 2022

× Kan ik je helpen?