Kundalini Flow Facilitator Ineke Hoogland

Ineke Hoogland

Ik word heel blij als ik authentieke mensen zie die hun passie leven; deze mensen stralen een hele fijne en positieve energie uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden en ondersteunen om deze levensenergie (weer) volledig in hun leven toe te laten.

Ik doe dit op mijn geheel eigen wijze en gebruik hiervoor de verschillende methodes en technieken die ik in de vele opleidingen die ik gedaan heb, geleerd heb. Uniek aan mij is de combinatie van mijn zachte betrokkenheid met mijn no-nonsense directheid.

Een collega zei over mij: ‘Ineke verstaat de kunst om zó oordeelloos bij jou te zijn, dat je meteen de verbinding met jeZelf ervaart en wat daar nog tussen staat. In haar zijnsveld tap je in op je eigen wijsheid en waarheid en vind je jeZelf’. De wereld heeft het nodig dat ons bewustzijn toeneemt, dat wij ownership nemen over onze energie. Dat wij mogen gaan ervaren dat het leven energie is, en dat wij allemaal onze eigen unieke connectie met ‘De Bron’ hebben middels onze eigen unieke levensenergie.

Specialisaties:
EmotieCoaching, Transformatie Coaching, Energetische therapie
 
Persoonlijke Gegevens:

Locatie:
Oude Tonge (ZH)

Certificaten bij KNL:
Kundalini Flow Facilitator

Gecertificeerd sinds:
September 2022

× Kan ik je helpen?