Kundalini Awakening Nederland

Kundalini Awakening

OPLEIDINGEN – FACILITATORS – EVENTS

Flow in je lijf en je leven
met Kundalini energie

Connect met jouw juice of life en laat jezelf stromen met hernieuwde levenskracht en vrijheid. Vind hier de juiste begeleiding, opleiding of workshop voor jouw volgende stap naar Flow!

Kundalini Awakening is een proces van bewustwording, overgave en Zelf-realisatie. Wanneer jouw Kundalini energie ontwaakt heeft dit meestal een diepe impact op jouw leven. Het verbindt jou met de Bron van het bestaan, jouw ware Zelf. Vaak zitten er nog blokkades en trauma in je systeem die jouw levensenergie beperken. Wanneer jouw Kundalini Flow goed op gang komt, kan je je weer vrij, levenslustig en krachtig gaan voelen.

Kundalini ontwaking kun je alleen ervaren om de impact ervan te kennen. Vind hier een Kundalini Facilitator bij jou in de buurt of lees meer over de opleidingen om Kundalini Flow Facilitator te worden.

Kundalini Flow Activatie

Kundalini Awakening is een proces van bewustwording, overgave en Zelf-realisatie. Dit proces van Kundalini ontwaking kan veilig begeleid worden door een gecertificeerde Kundalini NL Facilitator.

Een Kundalini Flow Activatie is een zachte maar krachtige transmissie van pure bronenergie die met jouw eigen kundalini energie resoneert. Hierdoor kan jouw lichaam spontane bewegingen gaan maken, kunnen er klanken ontstaan en kunnen onderdrukte emoties vrijkomen zoals boosheid, verdriet maar ook vreugde.

Gevoelens van bliss, diepe ontspanning, blijdschap en liefde zijn enkele mogelijke uitkomsten direct na een sessie. Belangrijker is dat er tot weken ná een Kundalini Activatie shifts in jouw systeem plaatsvinden die veelal een heel positieve impact hebben op jouw dagelijks leven en Zijn.

Opleidingen

Ga naar het overzicht

Facilitators

Vind een facilitator

Ervaringen

Lees hoe anderen het ervaren

Blog

Lees onze verhalen

Upcoming Events

Zie alle events

No events to display.

Connect met jouw juice of life en laat jezelf stromen

Kundalini Facilitator opleidingen

Leer bij ons hoe je Kundalini energie veilig en zuiver kunt helpen ontwaken in jezelf en anderen. Alignment van lichaam, Ziel en Geest is in alle opleidingen de onderliggende intentie. De opleidingen helpen jou en je klanten bij het oplossen van blokkades die levensenergie beperken en ondersteunen in het vergroten van het zelfhelend vermogen. Je persoonlijke proces is hierbij minstens zo belangrijk als het begeleiden van anderen.

Kundalini Flow Facilitator opleidingen
Kundalini Flow online introductie cursus

Start met de online introductiecursus als je je wilt verdiepen in Kundalini energie en practices wilt ontvangen om je voor te bereiden op de Kundalini Flow. Als je de facilitator opleiding gaat volgen is deze online training inbegrepen.

Kundalini Flow Facilitator opleidingen
Kundalini Flow Facilitator opleiding

In de Kundalini Flow Facilitator basisopleiding leer Kundalini Activatie sessies faciliteren zowel individueel als in groepssetting. Jij ontvangt een initiatie waardoor je de kundalini energie vanuit zuiverheid helpt activeren in jezelf en anderen.

Kundalini Flow Facilitator opleidingen
Kundalini Tantra massage opleiding

Tijdens deze opleiding leer je een gehele Kundalini Tantra massage sessie faciliteren middels Tantrisch bodywork en de-armouring  van het gehele lichaam. Je ondersteund hiermee de Kundalini energie om  te  stromen door heel het lichaam.

Kundalini Flow Facilitator opleidingen
Kundalini & Ankh opleiding

Leer werken met deze kosmische levenssleutel in combinatie met Kundalini Energie. Je ontvangt een Ankh initiatie en we gaan veel met Atlantiisch-Egyptische energie werken. Praktisch en vanuit overgave.

× Kan ik je helpen?