Frequentie generator

Voeg een Frequentie Generator Orgonite toe aan je Piramide om via een frequentie app diverse energie velden door je piramide te laten gaan. De piramide krachten zoeken resonantie met de vibraties die je uitzendt en hierdoor krijg je een heel krachtig veld met afgestemde frequenties die je kunt inzetten voor specifieke doeleinden. Elke Frequentie generator is uniek in vorm en uitstraling. Dit omdat het handwerk is en de beschikbare materialen wisselen. De generator wordt geleverd met systeem om hem aan je piramide te koppelen. Ook is hij los te gebruiken.

Orgonite piramide top

Met een orgonite piramidepunt – die als kosmische antenne werkt – laat je hoog trillende energie extra krachtig doorkomen. Je zet hiermee de puntjes op de ‘i’ om jouw piramide helemaal af te stemmen op jouw essentie en de kwaliteiten die je wilt ervaren in samenwerking met de piramide. Ook deze orgonite is gevuld met kristallen, kruiden en (edel)metalen en op jouw energie .

Akasha Kundalini Stones

Krachtige set van 6 of 9 Orgonite stenen voor het opheffen van energetische verstoringen in je (leef) omgeving én in jezelf.

Verhoog je energie en creëer balans in je leven met deze energetische juweeltjes voor in huis.